13 травня 2023 08:27

Алешандре Пато повернувся до "Сан-Паулу"

33-річний нападник Алешандре Пато приєднається до «Сан-Паулу» як вільний агент до грудня 2023 року. Про повернення форварда до клубу повідомив італійський інсайдер Ніколо Скіра у своєму «Твіттері».


Раніше Скіра повідомляв про існування усної домовленості гравця з клубом. Нападник, за чутками, отримуватиме фіксовану зарплату, розмір якої безпосередньо пов'язаний із результативністю та кількістю матчів.


Пато відновився після операції на правому коліні, проведеній у вересні минулого року, і може зіграти у найближчих матчах команди під керівництвом Дорівала Жуніора. Алешандре набирав форму на базі в Барра-Фунді в Сан-Паулу і не виходив на поле з 13 серпня минулого року, коли ще захищав кольори Орландо Сіті в МЛС.

Попередній тренер Сан-Паулу Рожеріо Сені наклав вето на підписання контракту з 33-річним нападником. Легендарний воротар збірної Бразилії побоювався, що Пато виявиться фізично слабшим за решту команди. З технічного питання до гравця питань не було.

Минулого сезону МЛС Пато відіграв 27 матчів, провівши на полі 1584 хвилини. Він забив чотири голи та віддав п'ять результативних передач. Для Пато захід у Сан-Паулу трапляється втретє за кар'єру. З 2014 по 2015 рік він провів 62 матчі та ще 20 матчів награв у сезоні-2019/2020.