12 травня 2023 17:28
4

В'ячеслав ЗАХОВАЙЛО: "Наступного сезону очікується перебудова "Динамо"

Постійний експерт «Рейтингу Букмекерів», відомий футбольний менеджер та агент В’ячеслав Заховайло склав прогноз на матч української Прем’єр-ліги «Динамо» Київ – «Чорноморець».


Наразі «Динамо» Київ знаходиться у гонці-переслідування за конкурентами, щоб довести свої амбіції на взяття медалей найвищого ґатунку. Ходять різні чутки про можливу майбутню зміну тренера. Але з Олександром Шовковським ми бачимо результат – три перемоги у трьох матчах під його керівництвом.


Якість гри киян в останніх матчах поліпшилась. На наступний сезон очікується перебудова команда, на це потрібен час. Молоді виконавці повинні отримувати вдосталь ігрової практики, а ветерани все ще можуть бути корисними, але загалом вже не виглядають так впевнено, як раніше. Кадрове питання дуже важливе для «Динамо» – для конкурентної боротьби у єврокубках потрібні якісні футболісти.


У «Чорноморця» і фінансова, і турнірна ситуація значно гірша. Одесити з усіх сил б’ються за збереження прописки в УПЛ. Все ж, сьогодні я очікую на переконливу перемогу киян. Поставлю на виграш «Динамо» Київ з форою (-1,5)».

Невже Сидорчук з Гармашем не будуть грати?
Всі розумні люди розуміють, що потрібна перебудова. Але чи можна віднести до таких людей суркісів? Однозначно ні. Тому знову біля керма стане старий пердун і гратимуть пристркуваті куми.
ця перебудова йде з 2001 з маленькими призупиненнями на два заходи Сьоміна і один Реброва. Доперебудовувались вже до 4 місця в УПЛ і найгіршого на 4 десятиліття сезону.
"Якість гри киян в останніх матчах поліпшилась. На наступний сезон очікується перебудова команда, на це потрібен час." Десь я це вже чув.