11 травня 2023 08:37

"Я такий щасливий": реакція Реброва на втрачене чемпіонство та останній матч "Аль-Айна" у лізі ОАЕ

Головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров поділився очікуваннями від заключного матчу чемпіонату Об'єднаних Арабських Еміратів з Аль-Батаєхом.


Сергій Ребров наголосив, що наступний поєдинок важливий для обох команд. Він сказав, що Аль-Айн має намір зберегти друге місце в Лізі, тоді як Аль-Батаєх бореться за те, щоб уникнути вильоту.

«Гравці дуже вмотивовані на перемогу у наступному матчі, і це важливо для нас. Граємо вдома і після цієї зустрічі ми почнемо готуватися до півфіналу Кубка Ліги. Наступний матч має вирішальне значення і всі знають, що це важливо, і сподіваємося побачити підтримку вболівальників, які допоможуть гравцям».


Також український тренер додав, що задоволений грою футболістів, які віддавали всі сили цього сезону. У коментарі клубній прес-службі він також наголосив, що продуктивність гравців покращилася порівняно з його першим роком у команді.


«Я такий щасливий, що команда боролася за всі титули цього сезону. Вважаю, що змагатись у всіх турнірах з однаковим рівнем результативності непросто.

Гра команди можна оцінити у два етапи. Ми завершили перше коло ліги на сьомому місці, а у другому виступили добре. Фанати сподівалися на чемпіонство».