8 травня 2023 16:33

Ребров та програне чемпіонство: реакція українського тренера на невдачу "Аль-Айна" у лізі ОАЕ

Головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров прокоментував перемогу своїх підопічних над Аль-Васлом (3:2) у виїзному поєдинку 25 туру чемпіонату ОАЕ.


Український наставник Аль-Айна Сергій Ребров висловився про перемогу над Аль-Васлом, яка, на жаль, не дозволила його команді продовжити боротьбу за чемпіонство в ОАЕ.


«Перед матчем я згадав, що наше завдання проти Аль-Васла буде непростим. Тим більше, що ми зустрічаємося із суперником на його полі та серед його вболівальників. Аль-Васл цього сезону показав себе на хорошому рівні».


За словами фахівця, він до останнього вселяв віру в гравців, що ще можна поборотися за титул.


"Я сказав, що ми боротимемося за будь-який шанс зберегти титул, і гравці виявляли великий ентузіазм і сильне бажання протягом усього матчу, що дозволило їм виграти", - цитує Реброва прес-служба Аль-Айна.


Зазначимо, що Аль-Айн в останньому турі першості вже не зможе претендувати на перемогу у лізі. У паралельному матчі 25-го туру лідер турнірної таблиці Аль-Ахлі в гостях обіграв Бані Яс (2:1) та зберіг свій відрив від Аль-Айну.


Однак підкреслимо, що спортивна мотивація у підопічних Реброва на останню гру все ж таки залишається. Команда продовжує заочне протистояння із Аль-Вахдою за друге місце.