7 травня 2023 23:18

"Хороший подарунок від "Олександрії": іменинник Піхальонок прокоментував перемогу "Дніпра-1" та втрату очок "Шахтарем"

Дніпро-1 здобув вольову перемогу над Чорноморцем у сьогоднішньому виїзному матчі 25 туру чемпіонату України (2:1).

Хавбек дніпрян Олександр Піхальонок, якому сьогодні виповнилося 26 років, підбив підсумок непростого поєдинку в інтерв'ю клубному ютуб-каналу.

«Для мене це подвійне свято. Дякую команді за те, що подарували таку важливу перемогу. Ми сьогодні провели дуже добрий матч. Було дуже тяжко, бо суперник нічого майже не створив. А гол вони забили після звичайного виносу від своїх воріт.

Дуже добре, що ми зуміли забити швидкий гол та зрівняти рахунок, а потім уже дотиснули суперника», – сказав Піхальонок.


Піхальонок також порадувався, що Шахтар, який веде боротьбу з Дніпром-1 за чемпіонський титул, втратив очки в Олександрії (1:1).


«Від Олександрії такий гарний подаруночок. Але тепер буде дуже важливий матч із тією ж Олександрією і потрібно його вигравати, щоб боротися за перше місце», – додав Піхальонок.


26-річний Піхальонок провів у поточному сезоні 34 матчі у всіх турнірах, забив вісім голів і зробив 12 результативних передач.

Дніпро-1 зіграв 24 поєдинки, набрав 57 очок і посідає друге місце в турнірній таблиці УПЛ з відставанням від лідируючого Шахтаря в три залікові пункти при одній грі в запасі у дніпровської команди.


Догравання матчу першого туру УПЛ Дніпро-1 – Олександрія, який у листопаді було перервано через повітряну тривогу на десятій хвилині, відбудеться на ужгородському стадіоні «Авангард» у четвер, 11 травня.


Фото: СК "Днiпро-1"