5 травня 2023 12:27
1

Джерело: "Бешикташ" зацікавлений в підписанні Буяльського

Керівництво "Бешикташа" постійно продовжує роботу щодо трансферів на наступний сезон. Чорно-білі прискорили свої спроби знайти футболістів, на випадок можливого відходу орендованих гравців.


Якщо Натан Редмонд, який є одним із найважливіших гравців команди останнім часом і який грав на правах оренди, піде, підсилення на позицію десятого номера знайшли в Україні.


Шенол Гюнеш, який хотів від керівництва гравця, який грає в стилі Таліски, отримав варіанти з п’яти гравців. Для Гюнеша були представлені звіти щодо: Майка Тресора з "Генка", чилійця Дієго Вальдеса з "Америки", Марко Толича з "Динамо" Загреб , Пепа Біля з "Олімпіакоса" та Віталія Буяльського з "Динамо" Київ. Досвідчений тренер позитивно оцінив варіант з Буяльським.


Повідомлялося, що Шенол Гюнеш і його помічники деякий час переглядатимуть Буяльського, і якщо буде позитивний висновок, помічник досвідченого тренера на місці подивиться кілька матчів київського "Динамо" і прийме остаточне рішення щодо Буяльського.


Українська зірка, який за свою професійну клубну кар'єру провів 305 офіційних матчів, забив за цей період 65 голів та зробив 45 результативних передач.

Да, пора, пора... Досить тут заважати молоді. Нехай дуркує в Туреччині (клоун-симулянт).