4 травня 2023 21:18

"Запам'ятайте це ім'я": агент Панков здивував вибором своєї улюбленої української команди – Мілевський там не грав

Футбольний агент Олександр Панков знайшов для себе улюблену українську команду аж у середині Другої ліги. З невідомих причин нею виявився миколаївський Васт.


Олександр Панков із невідомих громадськості причин назвав найулюбленішою своєю командою Васт із Миколаєва, який днями обіграв Металург-2 (2:0) у Другій лізі.


«У мене вічно запитують за який клуб я вболіваю в Україні? Завжди відповідав, що я не маю улюбленого клубу. Але з сьогоднішнього дня я офіційно заявляю, що вболіватиму за Васт!


Унікальний клуб, який представляє місто-герой Миколаїв, клуб, який у воєнний час дає шанс хлопцям грати у футбол і розвиватися».


Колишній агент Артема Мілевського виділив у цій команді головного тренера Ігоря Єрмакова, якому він пророкує швидку роботу в топових клубах.

«А героєм та зіркою цього колективу є головний тренер Ігор Єрмаков. Вічно молодий, завжди перспективний. Запам'ятайте це ім'я, скоро він тренуватиме великий клуб», – написав Панков в інстаграмі.


Васт після 14 турів знаходиться на сьомому місці в турнірній таблиці Другої ліги. У клубу із Миколаєва в активі 14 очок.

Єрмаков очолив Васт наприкінці минулого року. До цього він був президентом та тренером київського Моноліту, асистентом тренера у Суднобудівнику, тренером молодіжних команд Олімпіка та Дніпра.