4 травня 2023 16:47

Олександр ПОВОРОЗНЮК: "Ми самі попросили "Шахтар" – треба відремонтувати "коробку" в автобусі, а це можна зробити лише у Львові"

Президент «Інгульця» Олександр Поворознюк прокоментував рішення зіграти номінально домашній матч УПЛ проти «Шахтаря» у Львові.


«По-перше, це дійсно буде так. Тільки я не розумію – я ще ніякого листа не давав, а знає вже вся Україна. Так, дійсно буде так, тому що я так вирішив. Я – людина, яка фінансує клуб. Вважаю так – так воно і буде. А якщо комусь вже сильно цікаво, то є на це суб’єктивні причини.


Хочу навіть пояснити це, я не боюся. У нас є 2 автобуси, в одному з яких проблеми з «коробкою». Цю «коробку» можна зробити тільки у Львові. Треба поїхати, залишити мінімум на тиждень автобус. От ми самі й попросили «Шахтар», щоб ми приїхали на «Рух», залишили автобус, пожили там тиждень.


Його відремонтують – і ми спокійно поїдемо на ньому додому. Не відремонтують – поїдемо потягом. Це таке рішення.


У чому різниця? «Дніпро-1» до нас телефонував та просив приїхати в Ужгород. Якби у мене було там це у Львові, то ми б з «Дніпром-1» так домовилися, якби він пішов би нам на зустріч. «Шахтар» попросили ми.

Чого ви не говорите, як «Дніпро-1» виграв у нас? Тоді виходить, нам середнячкам немає різниці куди їхати. Ми поїдемо туди – нас приб’ють. Приїхали додому – нас прибили. Чого ж ви не говорите, як Іванов судив? Є помилка, а є упередженість. Коли нема послідовності – це упередженість. Чому не поставили пенальті у ворота «Дніпра-1», а поставили у наші?


Чого не говорите про інше? Шукаєте десь, але втікаєте від основної проблеми. Чому вчора гол не зарахували «Минаю»? А ви бігаєте, шукаєте там щось. Я – людина, яка фінансує клуб. Як вважатиму за потрібне – так і буде.


Візьміть на рівні УПЛ та УАФ прийміть рішення, що табу – що домовленостей не може бути, ніяких Львова, Києва, Ужгорода. Рішення немає – значить у двох президентів є варіант домовитися. Тим паче ініціатива була від мене. Я так просив, мені так вигідно.


Ви говорили про «Динамо», що Поворознюк домовився з Суркісом про результат. Ми приїхали в Київ, хлопнули їх та поїхали. Думаю, що всі питання закриються тоді, коли ми приїдемо у Львів, тряснемо «Шахтар» та поїдемо у Петрове», – сказав Поворознюк.


Фото - офіційна сторінка "Інгульця" у Facebook