3 травня 2023 13:59

Саудівська Аравія – найімовірніший варіант продовження кар'єри Мессі. Для нього готують "найбільшу пропозицію в історії футболу"

Саудівська Аравія – найімовірніший варіант продовження кар'єри Ліонеля Мессі.


Як пише L'Équipe, аргентинець не залишиться в «ПСЖ» після закінчення терміну чинного контракту, який розрахований до літа цього року. Майбутнє футболіста в клубі і так було невизначеним, а його несанкціонований від'їзд до Саудівської Аравії, який призвів до двотижневого усунення Лео, переконав «ПСЖ» у тому, що активувати опцію продовження контракту з Мессі не варто.

За даними джерела, найімовірнішим варіантом продовження кар'єри Мессі зараз виглядає перехід у клуб із Саудівської Аравії. Там йому готують «найбільшу пропозицію в історії футболу».

Контракт, який Лео запропонують у Саудівській Аравії, буде розрахований на кілька років. Оточення Мессі і до конфлікту з «ПСЖ» всерйоз сприймало можливість переходу Лео до клубу з Саудівської Аравії.

Повідомлялося, що підписати Мессі має намір "Аль-Хілаль". Команда з Ер-Ріяда хоче відродити протистояння Лео з Кріштіану Роналду, який виступає за «Аль-Наср». Раніше нападники грали за «Барселону» та «Реал Мадрид» відповідно.

Крім того, Мессі має варіант перехід в «Інтер Майамі», яким володіє Девід Бекхем, але в даний момент пропозиція від клубу з МЛС не є пріоритетною для гравця. «Барселона» хоче повернути аргентинця, але не факт, що клуб має необхідні фінансові ресурси.