2 травня 2023 13:15

"Арсенал" і "Тоттенхем" планують розпочати боротьбу за захисника "Крістал Пелас" Гехі

«Арсенал» та «Тоттенхем» мають намір поборотися за центрального захисника «Крістал Пелас» Марка Гехі, повідомляє Evening Standard.


За інформацією джерела, боси «канонірів» стурбовані травмою лідера оборони Вільяма Саліба, який вибув на тривалий час через проблеми зі спиною. Представники клубу не розраховують на Роба Холдінга у довгостроковій перспективі та хочуть придбати для гравця гідну заміну.


Повідомляється, що конкуренцію Арсеналу готовий скласти Тоттенхем. «Шпори» зацікавлені у покупці якісного доморощеного захисника, оскільки Клеман Лангле повернеться до «Барселони» після закінчення терміну оренди.


Цього сезону на рахунку Гехі 36 матчів за «Крістал Пелас» у всіх турнірах, в яких він зумів відзначитися одним забитим м'ячем.


Контракт гравця з лондонським клубом діє до кінця червня 2026 року. Трансферна вартість футболіста, за даними інтернет-порталу Transfermarkt, - €35 млн. Зазначається, що у лондонського «Челсі» є опція першочергового викупу та значний відсоток з подальшого продажу гравця.