29 квітня 2023 14:56

"Реал" дає Беллінгему контракт на 5-6 років і одну з найвищих зарплат - трохи нижче, ніж у Куртуа та Вінісіуса

"Реал" хоче оголосити про перехід Джуда Беллінгема після можливого фіналу Ліги чемпіонів.


За інформацією Cadena SER, із січня «Реал» понад десять разів спілкувався з людьми з оточення футболіста. «Борусія» знає про ці контакти. «Мадрид» представив оточенню Беллінгема проект клубу та розповів про можливі умови контракту. Більше того, люди з оточення Джуда відвідали базу «Реала» до Вальдебебасу та пообідали з представниками «Мадрида».


«Реал» хоче закрити угоду щодо Беллінгема у травні, але оголошувати про перехід гравця не будуть до фіналу Ліги чемпіонів, у якому команда може зіграти. Таким чином, у разі виходу "Мадрида" у фінал турніру про трансфер оголосять ближче до середини червня.


Беллінгему пропонують довгостроковий контракт - терміном на 5-6 років. Він матиме одну з найбільших зарплат у команді, трохи нижче, ніж у Тібо Куртуа та Вінісіуса Жуніора.


У боротьбі за Беллінгема, окрім «Реала», залишається лише «Манчестер Сіті». З ним спілкувалися не лише представники клубу, а й Пеп Гвардіола. "Мадрид" контактує з Джудом обережніше, ніж "Ман Сіті". З цієї причини «Борусія» буде більш прихильною у переговорах із іспанським клубом.


Нині все в руках Беллінгема, якого "Борусія" намагається зберегти ще на рік. У квітні він знову відмовився від зустрічі з представниками «Дортмунду» щодо нового контракту.

Раніше повідомлялося, що Джуд вирішив перейти до "Реалу". Тепер «Мадрид» розпочне переговори з «Боруссією» – більше 120 млн. євро не дадуть.