29 квітня 2023 09:46
1

Найкращий українець чемпіонату Польщі знову забив: у наступному турі його команда може взяти чемпіонство

У п'ятницю, 28 квітня, у поєдинку 30-го туру польської Екстракляси Ракув на своєму стадіоні розгромив Лехію Гданськ з рахунком 4:0, наблизившись ще на один крок до чемпіонства.


Перед грою з Лехією стало зрозуміло, що Ракув не зможе забезпечити собі чемпіонство Польщі у п'ятницю. Це сталося внаслідок перемоги Легії з рахунком 2:0 над Віслою Плоцька. Команда Марека Папшуна зробила ще один крок до своєї мети, яка справді дуже близька.


Український півзахисник Ракува Владислав Кочергін вийшов у стартовому складі та відзначився результативною дією у матчі з Лехією. На 76-й хвилині хавбек отруїв м'яч у ворота гостей, зробивши рахунок 3:0. За дві хвилини Кочергін був замінений.


Цього сезону 26-річний українець у складі Ракува провів 40 матчів у всіх турнірах, у яких забив 10 м'ячів і зробив трьох асистів. Найкращий показник серед українців у Польщі.


За чотири тури до кінця сезону Ракув випереджає Легію на одинадцять очок. У найближчому турі Екстракльси команда з Ченстохови зіграє на виїзді з Короною сьомого травня. Якщо Ракув зможе здобути перемогу, то достроково стане чемпіоном Польщі.


У вівторок, 2 травня, команда українця зіграє у фіналі Кубка Польщі з Легією. Поєдинок розпочнеться о 17:00 за київським часом.



Про що ви пишите? Хоча б відео подивіться, кого Кочергін отруїв? Він забив ДРУГИЙ мяч .