26 квітня 2023 22:02

"У нього був хороший потенціал": Едмар згадав футболіста, який не зумів розкритися в "Металісті"

Головний тренер Металіста 1925 Едмар назвав футболіста, який не зміг розкрити свій потенціал під час його виступів за Металіст з 2007 по 2015 роки.

Наставник Металіста 1925 Едмар вважає, що аргентинський атакуючий півзахисник Себастьян Бланко не зміг до кінця реалізувати себе в Металісті.


«Бланко мав гарний потенціал. Він отримав травму. Однак під кінець свого перебування у Металісті він почав набирати добрі кондиції та забивати. Він міг би грати ще краще», – сказав Едмар в інтерв'ю Ютуб-каналу FanDay.net.


Нагадаємо, що Бланко перебрався до Металісту у січні 2011 року з клубу Ланус за 8,7 мільйона євро. Загалом у складі команди він провів 97 матчів, у яких забив 14 голів та зробив десять результативних передач.


Зазначимо, що практично одразу після свого приходу в команду аргентинець отримав розрив хрестоподібної зв'язки коліна. Через це з березня до серпня 2011 року він не міг виступати за Металіст.

Влітку 2014 року Бланка було продано у Вест Бромвіч за два мільйони євро. Нині вже 35-річний футболіст виступає за Портленд.


Фото: ФК "Металіст"