26 квітня 2023 20:22

Гордон Стракан: "Антоні трохи нагадує мені Роналду, хоч і не завжди правильно згадувати це ім'я"

Екс-гравець "Манчестер Юнайтед" Гордон Стракан порівняв нинішнього футболіста команди Антоні з Кріштіану Роналду.


"Антоні трохи нагадує мені Роналду, хоч і не завжди правильно згадувати це ім'я. Здається, Антоні думає, що схожий на нього, але я вважаю, що він і близько не такий хороший. Він занадто довго тримає м'яч. Коли Роналду вперше перейшов у "Манчестер Юнайтед", у команді були люди, які могли сказати йому правду: "Вибач, але ми не хочемо, щоб ти танцював біля м'яча, коли ти можеш навісити раніше! Використовуй своє вміння опинятися в хороших зонах і створювати моменти. Ми зібралися тут не для того, щоб милуватися на тебе".


Думаю, в той момент Роналду усвідомив те, що говорили сер Алекс Фергюсон, Рой Кін і Пол Скоулз. Він зрозумів, чого від нього хочуть, і став гравцем, які з'являються раз у житті, не рахуючи, звичайно, Ліонеля Мессі - цього неймовірного футболіста.


Я не думаю, що Антоні зможе наблизитися до досягнень Роналду. Вважаю, він повинен поставити собі питання: "Я роблю це для себе чи для команди?" Якщо він щиро робить це заради команди, то все гаразд. Якщо ж для себе, то цього потрібно позбуватися. За останні пару тижнів я бачив чарівні речі у виконанні Антоні, але іноді, коли все складається не найкращим чином, ти насамперед повинен бути хорошим партнером по команді", - зазначив Стракан.


Нагадаємо, у цьому сезоні в активі 23-річного Антоні - вісім голів і дві результативні передачі в 37 матчах за МЮ у всіх турнірах.