25 квітня 2023 14:45

"Моурінью, Клопп чи Гвардіола тут нічого не зроблять". Маркевич скептично оцінив подальші перспективи клубу УПЛ

Екс-тренер Металіста Мирон Маркевич дав свою оцінку поточній ситуації в таборі харків'ян, які останні півроку не перемагають в УПЛ.

Металіст з 22 жовтня минулого року не знає смаку перемог в УПЛ. Зміна тренера по ходу міжсезоння не призвела до покращення результату, а команда опустилася в зону вильоту.

Маркевич в ексклюзивному інтерв'ю «УФ» сказав, що в Металісті зараз немає гравців, які здатні робити різницю на полі, а без Олександра Ярославського команда приречена на виліт у першому ж сезоні після повернення в УПЛ.

«Я не знаю, як зараз, але я пам’ятаю зовсім іншого Ярославського. Він тоді жив футболом, вкладав у команду хороші кошти і був результат. Можливо, сьогодні він відійшов від футболу. Думаю, без нього у Металіста нічого не вийде.

Пора речі називати своїми іменами. Тут справа не в тренерах, в Металісті просто немає кому грати. І Огнєнович, Моурінью, Клопп чи Гвардіола тут нічого не зроблять. Ті гравці, які були обличчям Металіста, пішли в Дніпро-1, який хоче виграти чемпіонат. Зараз у харківській команді нема кому грати», – сказав Маркевич.

Металіст провів 22 матчі, набрав 19 очок та йде передостаннім в турнірній таблиці УПЛ. 28 квітня слобожани зіграють проти Динамо.