25 квітня 2023 12:37
1

УЄФА привітав із ювілеєм Гусєва, згадавши його гол у ворота "МанСіті": відео шикарного пострілу динамівця

Колишній півзахисник Динамо Олег Гусєв сьогодні відзначає сорокаріччя. УЄФА не зміг пройти повз круглу дату легендарного футболіста і привітав його у своїх соціальних мережах.


Офіційна сторінка УЄФА у твіттері привітала Олега Гусєва з днем народження, згадавши його гол у першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи сезону 2010/11 з Манчестер Сіті (2:0).

На 77-й хвилині півзахисник підібрав м'яч у штрафному майданчику англійського клубу і з району одинадцятиметрової позначки пробив у правий верхній кут воріт, забивши другий гол у цьому поєдинку.

На виїзді кияни мінімально поступилися «міщанам» і зрештою пройшли далі. У чвертьфіналі завдяки єдиному пропущеному голу кияни пустили до півфіналу Брагу.

Гусєв перейшов до Динамо влітку 2003 року з Арсеналу. За київський клуб він виступав до літа 2018-го року, зігравши за цей час у 443-х матчах (96 голів та 48 асистів).

Після завершення кар'єри гравця Гусєв пішов працювати в Динамо 2 тренером з розвитку техніки, а тепер працює на цій посаді, але вже в першій команді.
молодец Олег Гусев! наша легенда клуба ДК ! динамовец!