24 квітня 2023 18:36
1

"Є три варіанти розвитку подій". Журналіст розповів про те, що відбуватиметься на тренерському містку "Динамо"

Журналіст Ігор Циганик в ефірі своєї авторської програми «Циганик LIVE» розповів про призначення Олександра Шовковського виконувачем обов'язків головного тренера "Динамо".


- Ще перед грою я знав, що Луческу готується до операції. Його хвороба вимагає термінового втручання, щоб потім за можливості повернутися до роботи в київському клубі. Шовковський останнім часом дуже зблизився з Луческу. Легенда "Динамо" - це та людина, яка зараз має підхопити клубний прапор. Чи залишиться Шовковський тренером "Динамо", коли піде Луческу? Тут дуже цікава історія.

Наразі рішення таке, що Мірча робить операцію, проходить реабілітацію і на літо повертається до роботи у "Динамо". Шовковський буде виконувачем обов'язків тренера до закінчення чемпіонату. Після матчу з "Шахтарем" президент киян прийшов і оголосив про це футболістам і сказав, що здоров'я Луческу залежить від них. Що вони повинні все зробити, щоб він швидше реабілітувався і т.д.


Зараз не стоїть питання про те, чи залишиться Шовковський тренером "Динамо" чи ні. Абсолютно. Але якщо з ним команда успішно відіграє цей відрізок, він буде наступником Луческу. Все залежить від нього. Якщо буде позитив, це станеться. Якщо ні, тоді буде писк тренера. Але це лише третій варіант розвитку ситуації. Можуть шукати як за кордоном, так і в Україні.

Можуть СаШо призначіти, а можуть і ні. Можуть шукати тренера, як в Україні, так і за кордоном! Все, сука, розклав по полицям! Геній інсайда))).