24 квітня 2023 17:35
1

Віктор ВАЦКО: "Маю інформацію, що "Шахтар" пропонував бонус "Львову" за матч із СК "Дніпро-1". Більше нікому нічого не пропонував"

Коментатор Віктор Вацко надав інформацію щодо можливого стимулювання суперників «Шахтаря» та «Дніпра-1» у боротьбі за чемпіонство УПЛ.


«Мені розповідали, що возить і «Шахтар» під «Дніпро-1», і «Дніпро-1» під «Шахтар». Я трошки посидів у WhatsApp. Є можливість десь акуратненько щось дізнаватись. Підтверджень я глобально не знайшов.

Маю інформацію, що «Шахтар» пропонував бонус «Львову». Але «Львів» програв «Дніпру-1» (2:5) та бонус не отримав. Більше нікому нічого «Шахтар» не пропонував. Жодна з історій в мене підтверджень не знаходить.


Була в мене інформація, що «Дніпро-1» також працює, що стимулював «Чорноморець» проти «Шахтаря» (2:2). Тут також підтверджується лише той факт, що футболісти «Чорноморця» отримали преміальні за нічию. І начебто це премія від керівництва. І начебто «Дніпро-1» нічого не давав.

Так само була інформація, що «Металісту» закривали б борги за зарплатні за матч з «Шахтарем». Ви ж знаєте, що борги у «Металіста» мають своє джерело походження – це «Дніпро-1» затримує гроші, про які там влітку домовлялися. Цю історію не можу перевірити, тому стверджувати не буду», – сказав Вацко.


Фото - сайт ТК "Футбол 1/2/3"

Нормальна робота у автора статті, подивився відосик на ютюбі - накатав десяток постів на сайті