23 квітня 2023 22:02

Ярмоленко відзначився асистом за "Аль-Айн": команда Реброва втратила перемогу на останніх хвилинах після заміни українця

Вінгер Аль-Айна та збірної України Андрій Ярмоленко вийшов у старті на гру з Бані Яс. Українець провів на полі 67 хвилин та відзначився результативною передачею.

Підопічні Реброва вийшли вперед на 48-й хвилині матчу. Коджо Лаба після подачі з лівого флангу буквально вколотив м'яч у дев'ятку воріт суперника.


На 61-й хвилині Аль-Айн подвоїв свою перевагу. Після закидання до штрафного майданчика Бані Яс, голкіпер прикривав м'яч корпусом, щоб той вийшов за межі поля, але гравці Аль-Айна його запресингували і м'яч відібрали, в результаті Ярмоленко з правого кута воротарської віддав м'яч у центр на Суфіана Рахімі, який і записав гол на своє ім'я.


Вже в доданий арбітром час господарям поля вдалося забити у ворота Аль-Айна з пенальті, а перед фінальним свистком завдяки автоголу вирвати нічию.


Ярмоленко цього сезону взяв участь у 26-ти матчах, у яких забив дев'ять голів і зробив шість результативних передач.

Аль-Айн після 24-х турів посідає друге місце у турнірній таблиці, маючи у своєму активі 48 очок. Лідером є Аль-Ахлі, який має на три пункти більше.