22 квітня 2023 21:30
1

"Жирона" з Циганковим програла "Вальядоліду", перервавши позитивну серію: українець відіграв повний матч

Жирона разом із Віктором Циганковим не змогла на виїзді обіграти Вальядолід у поєдинку 30-го туру іспанської Ла Ліги, пропустивши єдиний гол у перші 45 хвилин.


На самому початку поєдинку Віктор Циганков міг віддавати гольову передачу на одного зі своїх партнерів по команді, але під час передачі м'яча до штрафного майданчика він потрапив до захисника і Жироні довелося задовольнятися лише кутовим.

У середині першого тайму Мончу отримав передачу у штрафному майданчику Жирони і точним ударом у нижній лівий кут воріт відкрив рахунок у цьому поєдинку.

На 37-й хвилині у Арнау Мартінеса була можливість зрівняти рахунок, щоправда м'яч після його удару по воротах господарів поля пройшов за сантиметри від правої штанги.

Після перерви забивати у складі Жирони міг Рейнієр. Він прийняв м'яч у розріз між захисниками і, не підводячи голову, пробив по центру воріт. Голкіпер Хорді Масіп упевненим сейвом відвів небезпеку від своїх воріт. Зазначимо, що цю атаку розігнав Віктор Циганков.


На 82-й хвилині Хав'єр Каррера зіграв у власній штрафній рукою, але головний арбітр не карав Жирону одинадцятиметровим ударом. Фінальний свисток арбітра зафіксував поразку Жирони з мінімальним рахунком.

У наступному турі Жірон має зіграти проти Реала 25 квітня, а Вальядолід зустрінеться 27 квітня з Валенсією.
Сегодня Витя в Жероне,был один из лучших!