22 квітня 2023 19:33
3

Мірча ЛУЧЕСКУ: "Зробили камбек і навіть могли добитися більшого результату"

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу поділився враженнями від матчу зі «Шахтарем» (1:1).


– Чи задоволені ви сьогоднішнім матчем?

– Так, я задоволений. Це була дуже хороша гра, обидві команди були сконцентровані. Варто відзначити, що в нас сьогодні вийшли на поле 7 вихованців «Динамо». Вони провели цей матч на хорошому рівні, незважаючи на відсутність досвіду та вік. Це хороший досвід проти них.


До речі, можу сказати, що і в «Шахтаря» дуже хороша молодь, яка ще декілька років тому грала за «Маріуполь». Зараз вони підросли, стали досвідченіші та майстерніші й сьогодні так само себе непогано проявили, як і молодь «Динамо». Це добре, що молоді гравці таких команд як «Динамо» і «Шахтар» мають можливість грати на такому рівні.


Мали сьогодні кадрові проблеми. Був невеликий тягар через втрати очок з «Інгульцем», «Зорею» та іншими командами. В цілому я вважаю, що 1:1 – непоганий результат цього матчу. Звичайно, ми пропустили небажаний гол з 35-ти метрів, але зробили камбек і, якщо чесно, могли навіть добитися більшого результату в цьому поєдинку. Однак 1:1 це також хороший результат.


– Що з тією установки, яку ви давали перед матчем, не вдалося до кінця виконати вашим підопічним?


– Ми знаємо наших гравців дуже добре, але, на жаль, не можемо повністю розраховувати на всіх. Не програли цей поєдинок – це також є добрим результатом, враховуючи, що в нас грали молоді гравці. У нас також були моменти щодо фолів проти «Динамо», які не можна не відзначити. Чомусь арбітр їх не побачив, або не хотів бачити. Можу згадати момент проти Буяльського, проти Волошина в другому таймі. Ці моменти потрібно було трактувати, як фол.


Я хотів би сказати ще одну річ. З цього моменту я йду на свій лікарняний, мені треба зробити операцію на нозі. З цього моменту Олександр Шовковський буде виконувати обов’язки тренера. Але ми будемо постійно з командою, будемо контролювати ситуацію. Я міг би поїхати з України і зробити операцію у Європі, але вважаю, що треба залишитися в Києві та зробити цю операцію тут, щоб бути поруч. Адже це важливо для гравців, та, можливо, для країни.

Важність,а не важкість,вибачаюсь .
Сховати
Ivanovich, я з великою неповагою відношусь до луческу, але в даному випадку він принаймні на словах виявляє максимум поваги до нашої країни. Його не треба було наймати, треба було звільнити за результати в поточному сезоні, але хаяти а ці слова, мабуть, необов'яково.
Дааа,один щось верзе про бундеслігу,інший про свою важкість для цілої країни.