20 квітня 2023 20:31
1

"У нього непроста ситуація". Журналіст висловився про можливе призначення Реброва у збірну України

Журналіст Ігор Циганик висловив упевненість, що після завершення сезону в ОАЕ головний тренер "Аль-Айна" Сергій Ребров очолить національну збірну України.


"Навіть якщо збірна залишить відбір до Євро-2024, то Ребров на 99 відсотків не залишиться в "Аль-Айні". Щоб мати можливість колись повернутися, потрібно піти красиво. Ребров міг очолити збірну перед матчами плей-офф ЧС-2022. В УАФ тоді вирішили, що нечесно буде не дати Петракову відпрацювати ці матчі. У Реброва тоді закінчувався контракт, і він міг спокійно прийти до команди.


Щодо його помічників уже ведуться переговори з агентами. Будуть два іспанці. Вісенто Гомес та ще один фахівець. Схоже, буде український тренер воротарів. Чув, що це може бути Рустам Худжамов, але я не знаю. Я думаю, що після закінчення сезону Ребров очолить збірну України. На червневі матчі він уже буде із командою. Думаю, він попросить керівництво клубу відпустити його. Зараз він не хоче підписувати контракт з УАФ, щоб не зіпсувати відносини в Аль-Айні, - сказав Циганик.
Ребров відповів: "На все воля божа". Виходить, сподівається залишитись в Еміратах...