20 квітня 2023 18:31
1

В'ячеслав ЗАХОВАЙЛО: "У матчі зі "Шахтарем" чекаю лише на перемогу від "Динамо"

Футбольний менеджер В'ячеслав Заховайло у своєму Facebook поділився очікуваннями від матчу "Динамо" - "Шахтар".


- Пару слів про "Динамо" Київ та український футбол загалом.


Останнім часом я не коментував гру та результати киян. Мені не хочеться, щоб через пресу чинили зайвий тиск на гравців. Зараз стоїть завдання взагалі зберегти футбол та професійні клуби в країні. У режимі вижити знаходиться вся нація, і Слава Богу та нашим воїнам, у нас є тверда впевненість у нашій перемозі.


Футбол - це дзеркало суспільства. Дивлячись на матчі команд, кількість глядачів на стадіоні та біля телевізорів, на результати у єврокубках, можна зі 100% упевненістю сказати, в якому перебуває стані економіка, політична стабільність та благополуччя громадян у цілій країні. Тому критикувати язик не повертається. І говорити хвалебну неправду я також не хочу.


Завдання вижити, прищепило керівництво "Динамо" до кадрових та інших рішень. Прочитав інтерв'ю Луческу. Згоден по футбольному та життєвому з кожним його словом. Але у мене є одне зауваження… Зараз усі клуби за таких умов… "Динамо" є "Динамо", цей бренд належить всій українській нації. І від його успіху багато що залежить для нас усіх.


Напередодні матчу Української класики "Динамо" - "Шахтар" я чекаю лише на перемогу…
Критикувати не "мову", а "язик"! Отой, що в роті! Адміни, ну переглядайте, будь ласка, свої матеріали перш, ніж друкувати! Скільки можна ганьбитися?!