19 квітня 2023 09:55

Олександр Алієв - росіянам: "Можете влаштувати у себе там, б##ть, Олімпіаду Москви. Медалі вам буде вішати Путін, якщо доживе"

Колишній півзахисник «Динамо» та збірної України Олександр Алієв прокоментував реакцію його російських підписників в інстаграмі на репост відео пабліку Літніх видів спорту Tribuna.com зі зверненням до Томаса Баха щодо повернення росіян до спорту.


Один з підписників Алієва відповів на його сторіс: «С##а, спорт поза політикою. Ти сам в Росії грав». Експівзахисник записав відеозвернення.


«Усім привіт. Хочу сказати щодо того відео, яке я репостнув собі у сторіс стосовно відсторонення російських спортсменів від усіх міжнародних Ігор.


Мені вже почали писати, кукурікати ці росіяни. Я завжди підтримував те, щоб їх позбавили усіх міжнародних Ігор, а тим паче олімпійських. А щоб брали там участь наші спортсмени та прославляли Україну.

А ви росіяни, можете влаштувати у себе там, б##ть, Олімпіаду Москви. І ось там кукурікайте та вішайте собі медалі. А буде вам їх вішати ваш Путін, якщо доживе. Так що кукурікайте далі, русня, б#я», - заявив Алієв.