14 квітня 2023 17:58
2

Мірча ЛУЧЕСКУ: "Гармашу треба подумати про своє майбутнє"

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу поспілкувався з представниками ЗМІ після матчу 21-го туру УПЛ проти "Руху".


– Як ваше самопочуття, як ви себе почуваєте, бо було багато різної інформації?


– Зараз не стоїть питання як я себе почуваю, не в цьому проблема. Мені потрібна операція на нозі, але зараз не про це. Ми не один раз ще будемо говорити з президентом і в найближчому майбутньому побачимо, що буде далі. Проблема в тому, що я мушу зробити цю операцію. Дуже важко продовжувати працювати з цією проблемою, тому я маю вирішити її. Проте це не найважливіше.


Важливіше, що сьогодні була гра, дуже хороша гра між двома командами. "Рух" був дуже сконцентрований на сьогоднішньому поєдинку, вони добре підготувалися до нас, грали агресивно. Проблема в тому, що рефері дозволяв грати "Руху" дуже агресивно, було багато жовтих карток, які не зрозуміло за що він давав і не давав тоді коли це було потрібно. Така ж сама в нас була проблема в матчі з "Інгульцем", але перш за все хотілося б сказати, що "Рух" дуже добре підготувався до цього матчу. Вони були сконцентровані і зараз "Динамо" знаходиться у важкій ситуації, в періоді перебудови. Нам потрібно розуміти хто з футболістів є рівнем "Динамо", а хто не є рівнем "Динамо", з ким ми будемо працювати в наступному сезоні. Це все дуже важливо, у нас зараз час перебудови.


Дуже погано, що ми втратили 11 гравців перед сезоном або на протязі цього сезону. І ті гравці які були резервом коли були сильніші гравці, зараз прийшов їх час, ми просимо їх допомогти нам, але не всі можуть бути корисними для "Динамо". Я насправді приємно вражений командою "Руху", ми грали нещодавно зі "Львовом", "Минаєм", "Інгульцем", але ця команда є кращою за ці команди. Вони добре підготувалися і заслуговували на це очко. У них дуже хороші молоді гравці, які мають потенціал стати першокласними гравцями.


– Чи задоволені, ви, футболістами, які вийшли на заміну? Сидорчук в деяких моментах просив Гармаша грати швидше і ви, в деяких моментах казали, що потрібно швидше грати з м’ячем.


– Гармашу треба подумати про своє майбутнє і слід йому отримуватися якомога краще, тому що досвідчені гравці мають бути краще за молодих, але не завжди таке трапляється.

"і слід йому отримуватися"... Це на якій мові?
Хорошо играли!?Я в шоке...Это уже диагноз,Мирча Михайлович.Пора,батенька,на покой...