14 квітня 2023 15:59

"Челсі" готовий зробити Гаві одним із найбільш високооплачуваних гравців АПЛ. Його батьки будуть на зустрічі агента з Боелі

"Челсі" готовий на все заради підписання контракту з півзахисником "Барселони" Гаві.

Як пише As, лондонський клуб готовий зробити дуже велику пропозицію 18-річному іспанцю. У разі, якщо Гаві прийме пропозицію «Челсі», він стане одним із найвищих гравців АПЛ, повідомляє джерело, близьке до угоди.


Раніше повідомлялося, що представники «Челсі» на чолі зі спортивним директором Крістофером Вівеллом зустрічалися з агентом футболіста Іваном Де Ла Пеною в Мадриді – сторони домовилися продовжити переговори та провести ще одну зустріч, на якій буде детальніше викладено стратегію можливого трансферу. Diario Sport спростувала цю інформацію, заявивши, що зустріч стосувалася лише можливого призначення Луїса Енріке на посаду головного тренера синіх.

Потім стало відомо, що "Челсі" проведе другу зустріч із агентом Гаві. Як повідомляє As, на ній буде Тодд Боулі, Де Ла Пена та батьки футболіста.


Лондонці вважають, що настав час змусити Гаві змінити думку щодо майбутнього. "Челсі" готовий платити йому значно більше, ніж "Барселона".


Зазначається, що Гаві запропонують спортивний проект, який дасть можливість попрацювати під керівництвом Луїса Енріке. Також "Челсі" гарантує хавбеку, що посилиться.