13 квітня 2023 12:45

"Я бутси на цвях не повісив": Кривцов здивований, що Ротань не викликав його до збірної України

Центральний захисник американського Інтер Майамі Сергій Кривцов поділився думкою про свій не виклик у розташування національної команди України.


Сергій Кривцов зізнався, що хоче й надалі виступати за збірну України, і для цього повністю віддається у матчах за Інтер Майамі.

«Я бутси на цвях не повісив. Зі свого боку, роблю все, граю, віддаюся на повну. А далі вже залежить від майбутнього тренера, хоч не знаю, хто це буде.

Якщо потраплю до списку, то дуже радий, бо ще хочу представляти Україну на міжнародній арені».

Також Кривцов упевнений, що його гра за Інтер Майамі не є причиною, через яку Руслан Ротань не викликав його до розташування головної команди України.

«Тренерам важко стежити за мною в МЛС? Не знаю... Коли Шевченко викликав мене вперше, я не дуже грав у Шахтарі. За Петракова теж, він викликав мене після травми.

Але я не вважаю, що десь провалив гру, програли суто через мене. Зараз я тут постійно виходжу, чемпіонат дуже конкурентний. Я роблю все, що можу, а далі – рішення за тренерським штабом. Хоч би яким він був», — сказав Кривцов в інтерв'ю ютуб-каналу FanDay.

Нагадаємо, 32-річний Кривцов взимку перебрався із Шахтаря до Інтер Майамі, де одразу став основним гравцем.

Українець провів сім матчів та забив один гол за нову команду. Також у захисника в активі 31 гра за збірну України, але у березні футболіст не потрапив навіть до розширеного списку кандидатів.