11 квітня 2023 22:25

Спаллетті встав, кажучи про Гвардіолу: "Я багато від нього дізнався. Пепа можна порівнювати з найвеличнiшими. Сподіваюся випити з ним по чашці турецької кави"

Лучано Спаллетті вважав за потрібне встати, обговорюючи роль Пепа Гвардіоли у футболі.


У березні головний тренер "Манчестер Сіті" заявив, що "Наполі" - це, можливо, найсильніша команда в Європі з точки зору гри. У відповідь на це очолює лідерів Серії А фахівець сказав, що Гвардіола, ймовірно, намагається збити його команду з ніг.


Вчора іспанець не захотів знову говорити про неаполітанців, зазначивши, що не хоче сердити Спаллетті.


«Для початку я встану, говорячи про Гвардіола, тому що я дуже багато чого навчився у нього, його можна порівнювати з найбільшими тренерами, у яких ми всі навчалися. Я також постійно стежу за роботою Юргена Клоппа та Роберто Де Дзербі.


Якщо мої колишні слова не справили належного ефекту на Гвардіолу, я перепрошую. Нам подобається, коли люди обговорюють «Наполі» та хвалять наш футбол, але якщо мені кажуть, що Гвардіола заявив про нашу здатність виграти Лігу чемпіонів, то це інша річ. Ми не та команда, яка має хвилюватися через виступи у ЛЧ.


Ми вже увійшли до історії, давайте просто насолоджуватися. Сподіваюся, що мені вдасться зустрітися з Гвардіолою, випити по чашці славної турецької кави та посміятися з усього цього», – сказав Спаллетті на прес-конференції.