10 квітня 2023 19:13
3

Якщо будуть серйозні пропозиції. Циганик назвав двох гравців "Динамо", яких можуть продати влітку

Журналіст Ігор Циганик в ефірі своєї авторської програми «Циганик LIVE» назвав футболістів, яких «Динамо» може продати найближчого літа.


– Якщо будуть пропозиції відпустити серйозні пропозиції відпустити Шапаренка, то його ніхто тримати не буде. Дай Бог йому відновитися, вже зараз набрати форму та увійти в команду. Тому що це дуже важливий гравець.


Луческу знайшов йому позицію на полі, яку він сам довго шукав. Був би Шапаренко – були б зовсім інші матчі, його дуже не вистачає «Динамо». Але наскільки я знаю, є домовленість, що в разі серйозної пропозиції його не будуть тримати в «Динамо» та відпустять.


Чи ще когось продадуть? Якщо будуть пропозиції по Бущану, то, як думаю, «Динамо» так само не буде проти того, щоб відбувся трансфер. Щодо інших футболістів, я навіть не можу уявити, хто ще можу перейти і на кого може бути попит з-за кордону.

Шапаренко після такої травми ніхто зараз н купить. Хіба за дуже малі гроші. Ризикувати ніхто не буде. Шапаренку потрібно відновитися, набрати форму. тоді буде видно наскільки він вдало відновився. Це не так швидко. На мою думку, якщо все складеться добре, то нормальні пропозиції будуть не раніше зими.
На Сидорчука. Давно заслужив.
Сховати
Viktor, чим?) І куди він заслужив перейти? Максимум у середняк турецький з його рівнем мислення на полі