10 квітня 2023 18:36

"Я намагався зателефонувати Луческу, але він не бере слухавку". Журналіст розповів про стан здоров'я наставника "Динамо"

Журналіст Ігор Циганик в ефірі своєї авторської програми «Циганик LIVE» розповів про стан здоров’я головного тренера «Динамо» Мірчі Луческу.


– Про здоров’я Луческу все написали. Є певні проблеми у Мірчі Михайловича зі здоров’ям, але, як на мене, на нього це не впливає. Він не збирається таким чином йти з команди чи на відпочинок. Він в процесі, контролює багато процесів у «Динамо». Тобто на даному етапі нічого екстраординарного немає. Дай Бог, щоб він одужав, свою проблему зі суглобами подолав і, я думаю, що Луческу ще нам покаже себе.


Він потрохи починає відчувати, що команда починає розуміти, що він хоче. Дуже важливі наступні кілька поєдинків, особливо проти «Шахтаря». Цей поєдинок надасть відповідь, наскільки готова команда, щоб рости і конкурувати надалі зі «Шахтарем», «Дніпром-1», «Зорею» за чемпіонство. Ну в цьому сезоні складно буде. Я чесно знаю, що в київському клубі дуже чекають цього поєдинку, щоб подивитися в такому серйозному протиборстві команду, яку зараз формує Луческу.


Я вам чесно скажу, що намагався зателефонувати йому кілька разів протягом останніх днів, але він не бере слухавку. Дай Бог, щоб в нього все було гаразд. Як тільки він вийде на зв’язок і мені вдасться з ним переговорити на тему його здоров’я, то я дам вам інформацію.