10 квітня 2023 18:26
1

"Я не бачу можливості". Циганик оцінив ймовірність переходу Яремчука до "Динамо"

Журналіст Ігор Циганик в ефірі своєї авторської програми «Циганик LIVE» оцінив можливість повернення Романа Яремчука до «Динамо».


– Я не бачу можливості, що Роман Яремчук найближчим часом може повернутися до «Динамо». У нього дуже хороший контракт і я не впевнений, що зараз динамівці зможуть забезпечити ті умови, які в нього є.


З приводу ігрової практики, бувають в нападника такі періоди, певний простій, коли не виходить забивати м’ячі, але це тимчасове явище. Яремчук неодноразово доводив, що він хороший нападник, який вміє забивати м’ячі. Йому просто треба стабілізуватися, прийти до тями, забити 1-2 м’ячі й воно піде.


За всієї поваги до слів Ігоря Михайловича Суркіса, що він би зі задоволенням повернув би Яремчука «Динамо», я не впевнений, що зараз «Динамо» зможе заплатитиза трансфер такі гроші, які будуть вимагати в «Брюгге», і не думаю, що вони забезпечать той рівень контракту.


Яремчук ще не сказав свого слова у Європі. Я думаю, що він навіть може опинитися одному з топ-чемпіонів, якщо «Брюгге» надумає його продати. Але в Україну, я думаю, Яремчук найближчим часом не повернеться.

Я не впевнений, що результативність Яремчука тут буде вищою за результативність в Брюгге, бо Динамо грає навіть з більшим володінням мяча ніж Брюгге, а допускають ударів в УПЛ захисники ще менше ніж в Бельгії. Тому Роману, що провалився вже в двох командах що грали з великим домінуванням володіння - Бенфіка і Брюгге, буде дуже важко і в Динамо. В свій перший захід в ДК в 10 іграх він не забив нічого, наскільки я памятаю. Запросити немолодого гравця на 2 млн евро зарплати на рік який програє конкуренцію навіть Ванату - буде ще більш епічною дурнею ніж запросити в свій час тренером тата Іріші.