9 квітня 2023 16:34

Руслан РОТАНЬ: "Грали з гарною командою, результат такий, який він є, тому маємо прийняти його"

Головний тренер «Олександрії» Руслан Ротань прокоментував нічию з «Чорноморцем» (1:1) у 20-му турі УПЛ.


«Тяжко коментувати, особливо коли смуга нічиїх трішки підкошує моральний стан, але ми завжди повинні виходити з цієї ситуації разом. Я вважаю, що ми на правильному шляху. Так, коли м’яч не лізе - це прикро і неприємно, але в цьому компоненті і характер, і воля до перемоги.


Ми повинні ще додавати, більше прагнути перемоги. Що стосується самої гри, то в мене немає претензій до хлопців, окрім 20 хвилин у другій половині першого тайму, коли ми сіли після дуже якісних перших 25 хвилин. Нам потрібно з цим боротись, адже це проблема характеру - нам щось не вдається, ми не змогли забити…


Мені дуже не подобається така психологія, я хочу змінити її й намагатимусь зробити це якомога швидше. Тому що не можна, коли не забиваєш момент, володієш м’ячем, коли ти настирний, одразу агресивно вступаєш у відбір, а потім просто сідаєш і ховаєшся. Такого в нас не може бути. Для відпочинку у нас є 15 хвилин у перерві.


Хлопці хотіли, але треба реалізовувати моменти, особливо ті, які були в другому таймі, коли вже грали в більшості. Що стосується «Чорноморця», це дуже організована команда. Ми їх дуже добре вивчили.


Грали з гарною командою, результат такий, який він є, тому маємо прийняти його», - сказав Ротань.