8 квітня 2023 22:15

"Я досі пам'ятаю цей матч": Ребров суворо закликав "Аль-Айн" до серйозності напередодні вирішального місяця

Головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров напередодні домашнього матчу з клубом Хор-Факкан у рамках 22 туру чемпіонату ОАЕ заявив про необхідність з повною серйозністю підійти вирішальному місяцю сезону.


Головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров на прес-конференції перед матчем з Хор-Факканом у першості ОАЕ акцентував увагу на необхідності з повною концентрацією підійти до найближчих матчів.


Фахівець зазначив, що результати ігор квітня покажуть, чи Аль-Айн концентруватиметься на боротьбі за чемпіонство в ОАЕ, чи на завоюванні Кубка ліги.


«Ми маємо зосередитися на нашому наступному матчі проти Хор-Факкана. Я й досі пам'ятаю наш домашній матч у Кубку президента. Це буде нелегко, і я хотів би наголосити, що гравці повинні з необхідним рівнем серйозності підійти до гри».

Ребров наголосив, що у контексті боротьби за чемпіонство в ОАЕ футболістам Аль-Айна необхідно абстрагуватися від результатів суперників, а сфокусуватися виключно на своїй грі.


«Я завжди повторюю, що ми маємо зосередитися на собі, не думати про інші команди та докладати зусиль, необхідних для перемоги у кожній грі. Ми йтимемо до фінішу чемпіонату і чекатимемо, чим закінчиться сезон», – цитує Реброва прес-служба Аль-Айна.


Зазначимо, що Аль-Айн зіграє із Хор факканом 9 квітня. Востаннє команди зустрічалися на стадії 1/8 фіналу Кубка президента. Тоді команда українського тренера здолала суперника з 1:0.


Нагадаємо, що у першості ОАЕ Аль-Айн посідає друге місце і за п'ять турів до фінішу сезону відстає від лідера Аль-Шарджі на п'ять балів.