8 квітня 2023 21:56

Луческу хворий: головний тренер "Динамо" поділився проблемою, яка вимагає операції і може змусити його піти

Головний тренер київського Динамо Мірча Луческу має проблеми зі здоров'ям. Румунський фахівець заявив, що він допускає варіант із достроковим прощанням із біло-синіми.


З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Динамо змушене було покинути нашу країну та перебратися до Польщі. Київська команда проводила в автобусі по 8-10 годин, через що у Мірчі Луческу виникли проблеми зі здоров'ям.


Нагадаємо, що влітку минулого року Динамо проводило в Європі благодійні матчі на підтримку України, а потім розпочався єврокубковий сезон (кваліфікація Ліги чемпіонів та груповий етап Ліги Європи).


«Для мене це було дуже тяжко. Коли ми грали в єврокубках, ми жили в Кракові, ми проводили по 8-10 годин в автобусі, і в мене почався невеликий коксартроз (артроз кульшового суглоба), який я маю враховувати».

За словами румунського тренера, він може бути прооперований, але залишати футбол поки не збирається.


«Поки я можу, я продовжуватиму, якщо ні, то мені доведеться піти і вчинити правильно – зробити операцію. Я не покину цю команду, але подивимося. Якщо я зможу зробити операцію тут і залишитись з командою, я залишуся з нею. Якщо ні, то подивимося, але я не йду з футболу», – сказав Луческу в ефірі «Футбольного шоу» на Prima Sport.