8 квітня 2023 08:21

Лучано Спаллетті: "Без Осімхена "Наполі" стає тяжко, бо він має особливу здатність вбігати у вільний простір"

Головний тренер «Наполі» Лучано Спаллетті прокоментував перемогу над «Лечче» (2:1) в Серії А.


«Мені пощастило мати справу з гравцями, які вміють оцінювати свою поведінку під час гри. Капітанська пов’язка справді допомогла надати ще більше відповідальності Ді Лоренцо. Чудово бачити, як він поводиться як на полі, так і в роздягальні. Тільки щасливі тренери мають таких гравців у своєму розпорядженні, Джованні заслуговує всього найкращого.

Тяжко грати з «Лечче» на їхньому стадіоні. Вони показали хороші результати проти всіх топ-клубів. Це добре організована команда, яка викладається на максимум у важливих матчах. У нас було кілька гравців, які ще не набрали форму. Але такий результат дає відчуття спокою для підготовки до наступних матчів.

Осімхен хоче грати кожного матчу. Але є ситуації, які потрібно оцінювати ретельно. Він дуже ризикував отримати серйозну травму та вибути до кінця сезону. Лікарі мали рацію, змусивши його взяти відпочинок.

Подивимося, як реагуватимуть його м’язи на збільшення навантаження. Бо він поки займався лише біговою роботою.

Без Віктора нам стає тяжко, бо він має особливу здатність вбігати у вільний простір, додає цю фізичну силу, може зібрати на собі всіх суперників, створивши простір для товаришів по команді», - сказав Спаллетті для DAZN.