8 квітня 2023 14:54
3

"Динамо" – "Минай" 2:0. Дебютний гол Царенка та черговий м'яч Ваната принесли перемогу

"Динамо" - "Минай" 2:0


"Динамо": 35. Нещерет – 24. Тимчик, 25. Дячук, 4. Попов, 44. Дубінчак – 5. Сидорчук, 22. Лонвейк, 37. Царенко, 8. Шепєлєв, 77. Беніто – 11. Ванат

Запасні: 51. Моргун, 2. Вівчаренко, 3. Боль, 9. Перріс, 14. Яцик, 15. Рамірес, 18. Андрієвський, 19. Гармаш, 23. Малиш, 34. Сирота, 91. Волошин, 92. Рамадані


"Минай": 13. Бандура - 33. Гончар, 5. Кравчук, 23. Нємчанінов, 73. Мельник, 8. Булеза, 44. Вітенчук, 76. Шишка, 22. Твердохліб, 7. Гечев - 26. Коломоєць

Запасні: 35. Кемкін, 2. Дмитрук, 3. Трубочкін, 4. Чуєв, 9. Колесник, 17. Воробчак, 21. Паламар, 25. Горін, 32. Петько, 77. Вишневський, 78. Рогозинський


«Динамо» – «Минай» ON-LINE


Прев'ю


Сьогодні, 8-го квітня, «Динамо» проведе свій черговий матч в рамках чемпіонату України. Цього разу суперником команди Мірчі Луческу буде «Минай».


Нагадаємо, що минулого тижня кияни зустрічалися зі «Львовом», над яким здобули перемогу з рахунком 2:0. Голами в цій грі відзначилися Владислав Ванат і Ерік Рамірес.


На сьогоднішній день динамівці посідають 4-те місце в турнірній таблиці чемпіонату України, відстаючи від луганської «Зорі» на 4 залікові бали.


Щодо закарпатської команди, то в попередньому турі вона зазнала прикрої поразки в поєдинку з «Інгульцем» – 1:2. Загалом, після 19-ти турів сьогоднішній суперник «біло-синіх» перебуває на 12-му місці з 18-ма очками в активі та веде відчайдушну боротьбу за збереження прописки в УПЛ.


Востаннє команди зустрічалися в очному матчі на початку жовтня минулого року. Тоді поєдинок на Закарпатті завершився мінімальною перемогою «Динамо» (1:0), яку своїм точним ударом приніс Віктор Циганков.


Як і в попередніх матчах, киянам знову не допоможе Віталій Буяльський, якому залишилися відбути ще одну гру дискваліфікації. Крім того, не зможуть вийти на поле в сьогоднішній грі ще й Сергій Сидорчук та Олександр Караваєв – в обох проблеми зі здоров’ям.


У той же час в «Миная» жоден футболіст не отримував покарання за картки, тож різноманітних дискваліфікацій у закарпатської команди немає.


Орієнтовний склад «Динамо»:


Нещерет – Тимчик, Дячук, Попов, Дубінчак – Андрієвський, Лонвейк, Царенко, Шепєлєв, Беніто – Ванат


Головним арбітром матчу призначено Максима Козиряцького.


Трансляція зустрічі «Динамо» – «Минай» буде доступна на каналі 2+2, YouTube-каналах FootballHub та київського клубу.


«Динамоманія» проведе текстову трансляцію поєдинку. Початок о 13:00.

Не сподобалось, що в другому таймі Динамо зупинилось.
Дячуку треба над концентрацією працювати, могли пропустити гол, через його недбалість.
Раміресу треба давати більше ігрового часу, як і Перресу.
З перемогою!
На фоні Минаю в першому таймі Динамо виглядало дуже добре.
Шєпєлев в порівнянні з Кабаєвим - Неймар.
Вітаю Царенко з голом. Хоча перші хвилин 30 слабко відіграв.
Лонвейк з Сидором рвуть центр.
Ванат непогано, але треба краще.
Сховати
Ватель, Лонвейк непогано,а Сидор яке було,таке і залишилось,для мене символ дна,не сприймаю його як капітана,здається коли піде цей тормоз,півзахист заграє по новому.