5 квітня 2023 10:33

"Мудрик не встиг пробити і майже не бачив м'яча": як англійські ЗМІ оцінили 12 хвилин українця проти "Ліверпуля"

Михайло Мудрик отримав оцінки від англійської преси за свій виступ за Челсі в поєдинку проти Ліверпуля (0:0) у рамках перенесеного восьмого туру АПЛ.


Михайло Мудрик у матчі з Ліверпулем у чемпіонаті Англії вийшов на заміну на 78-й хвилині та не зміг допомогти своїй команді вирвати перемогу результативними діями.


Журналісти видання Football.London поставили українцю оцінку 6/10 за гру та зазначили, що він не зміг проявити себе у відведений час, оскільки виступав не на своїй позиції.


«Мудрик вийшов на поле приблизно за 13 хвилин до кінця гри, щоб спробувати створити проблеми втомленій обороні Ліверпуля. Однак Мудрик діяв на позиції лівого крайнього захисника і не міг мати надто сильного впливу», – написали експерти.

Від видання Goal 22-річний вінгер отримав оцінку 5/10. Фахівці акцентували час на його малій кількості ігрового часу.


"За час перебування на полі Мудрик не встиг навіть пробити по воротах і майже не бачив м'яча", - наголосили журналісти.


Видання Evening Standard поставило Мудрику оцінку 5/10. Експерти сподіваються, що вихід гравця на позиції захисника – це разова акція.

«Вперше зіграв на позиції крайнього захисника, вийшовши замість Чілуелла. Він виглядав жваво у відведений йому час, але це не його майбутня роль, правда?», – зазначили фахівці.

Фахівці з Prideof London також дуже позитивно відгукнулися про ігровий відрізок Мудрика на полі. Оцінка для українця – 6,5.


«Мудрик замінив Чіллуелла на 78-й хвилині і був активний свої хвилини. Він добре виглядав із м'ячем і створював моменти, які явно не реалізовувалися», – підсумували автори статті.


Нагадаємо, що Мудрик у дев'яти матчах за Челсі має у своєму активі одну результативну передачу.