3 квітня 2023 13:35

Арріго Саккі: "Наполі" проти "Мілана" був дуже повільним та передбачуваним, навіть Осімхену було б тяжко на полі"

Італійський тренер Арріго Саккі прокоментував перемогу «Мілана» в матчі з «Наполі» (4:0) в Серії А.


«Наполі» програв, бо втратив ті принципи та цінності, які досі дивували всіх. «Мілан» тим часом показав, що коли команда працює на полі - завжди перемагає. Ось різниця між двома командами: «Наполі», який лідирує в чемпіонаті, досі грав у футбол з чудовим рухом, великою інтенсивністю та високою швидкістю. Проти «россонері» ці якості не були помічені. Хлопці Спаллетті почали матч повільно, надто повільно. І тому, не тиснучи на опонентів своїм пресингом, вони додали їм мужності.


Команда Піолі була дуже вмотивована, гравці постійно допомагали один одному, мінялися ролями та позиціями та завжди були пов’язані між собою. Колектив діяв компактно, постійно працював як з м’ячем, так і без.

Всі скажуть: так, але Осімхен не грав. Отже, давайте негайно роз’яснимо це непорозуміння. У цьому контексті «Наполі» не показав достатньо надійну гру, грав дуже повільно та був дуже передбачуваним. Навіть Осімхену було б тяжко на полі. І це пояснює, що один гравець не може вирішити долю матчу», - написав Саккі.