2 квітня 2023 09:33

"Вінгер збірної України став великим розчаруванням": англійська преса винесла вердикт Мудрику в "Челсі"

У матчі 29-го туру чемпіонату Англії лондонський Челсі на «Стемфорд Брідж» поступився Астон Віллі з рахунком 0:2. Український вінгер «пенсіонерів» Михайло Мудрик мав два моменти, щоб урятувати матч, але не зумів їх реалізувати.


Михайло Мудрик вийшов у стартовому складі Челсі на домашній поєдинок 29 туру чемпіонату Англії проти Астон Вілли (0:2). Українець провів на полі 56 хвилин ігрового часу, після чого був замінений на Ноні Мадуеку за рахунку 0:2.

Статистичний портал Sofascore оцінив дії українця у вчорашньому матчі не найкращим чином.


Також гру нашого співвітчизника оцінила британська преса.


The Sun – 5/10


Схоже, він все ще намагається знайти себе в англійському футболі. Завдав невдалий і слабкий удар із 15 ярдів, коли Матео Ковачич вивів його на ударну позицію на 31-й хвилині.

Football London – 5/10

Показав своє електричне прискорення, щоб відтіснити Бубакара Камару та пробити, але в цьому моменті він мав віддати м'яч у центр штрафного майданчика. Потім вирвався із задньої лінії Астон Вілли, але його удар був відверто слабкий. Показав натяки на загрозу, яку він може становити, але все ще намагається влитися у лінію нападу Челсі.

90Min – 2/10

Мудрик був розгублений перед брамою. Дуже незграбний у роботі з м'ячем м'яча і виглядав зляканим, коли міг забивати гол.

Goal – 5/10


Вінгер збірної України став великим розчаруванням. Михайло Мудрик втратив два чудові шанси врятувати Челсі, але помилився у своїх діях. Чергова гра, яка розчаровує українця, який все ще шукає свій перший гол з моменту переходу в клуб у січні.