2 квітня 2023 09:17

"Не зміг вплинути на гру": огляд англійських ЗМІ на гру Зінченка у матчі "Арсенал" – "Лідс"

Учора, 1 квітня, лондонський Арсенал відсвяткував перемогу над Лідсом у домашньому поєдинку 29-го туру чемпіонату Англії. Зустріч на стадіоні "Емірейтс" завершилася з рахунком 4:1.


Арсенал з Олександром Зінченком продовжують впевнено рухатися у перемозі в АПЛ. Попереду у команди Мікеля Артети ще залишилося дев'ять матчів, які є надзвичайно важливими для досягнення заповітного титулу.


Зінченко у вчорашньому матчі провів 84 хвилини ігрового часу на позиції лівого захисника, після чого був замінений на шотландця Кірана Тірні.


Гра українця не вразила статистичний портал Sofascore. Дали свою оцінку грі Зінченку у матчі з Лідсом та британські ЗМІ.


The Sun – 6/10

На початку матчу, коли Лідс був швидкісним, йому довелося нелегко, але швидко завоював авторитет. Його порозуміння з Джакою на лівому фланзі відіграє вирішальну роль в атакуючій грі Арсеналу.


Goal – 6/10


Не зміг вплинути на перебіг гри.


90 хв – 5/10


Боровся, коли його виманювали віч-на-віч на широкому фланзі, але ці сценарії були обмежені, так як більшу частину часу він проводив у півзахисті.


Painin the Arsenal – 6/10


Багато дотиків, але його вплив на гру не відчувалося доти, доки Арсенал не вийшов уперед, намагаючись керувати поєдинком. На початку він іноді грав спокійно.


26-річний Зінченко провів цього сезону 28 матчів у всіх турнірах, забив один гол і зробив дві результативні передачі.