1 квітня 2023 00:05

"Марсель" не зміг обіграти "Монпельє": Малиновський знову не відзначився результативними діями

Поєдинок 29 туру чемпіонату Франції, в якому Марсель приймав Монпельє, відбувся сьогодні на стадіоні «Велодром» і завершився внічию (1:1).



Марсель зіграв унічию з Монпельє у домашньому матчі 29-го туру французької Ліги 1, який відбувся сьогодні на стадіоні "Велодром" (1:1).


Український півзахисник Руслан Малиновський вийшов у стартовому складі провансальської команди та провів на полі 75 хвилин ігрового часу, після чого був замінений на Димитрі Пайє.


На 12-й хвилині матчу гостям вдалося провести швидку контратаку, в результаті якої Ельє Ваї вивів Арно Нордена віч-на-віч з голкіпером Марселя Рубеном Бланко. Форвард Монпельє пробив повз воротаря і відкрив рахунок.


Наприкінці першого тайму після удару чилійського форварда провансальців Алексіса Санчеса м'яч влучив у руку захиснику гостей Мамаду Сако у штрафному майданчику Монпельє.


Арбітр після перегляду відеоповтору призначив пенальті, що його реалізував Маттео Гендузі. Це був єдиний удар господарів у ворота суперника за перший тайм.


У другій половині зустрічі Марсель володів перевагою, але не створив велику кількість гольових моментів. Монпельє відповідав контратаками, проте рахунок не змінився.


29-річний Малиновський перейшов до Марселя з італійської Аталанти у зимове трансферне вікно та зіграв за французьку команду 15 матчів, у яких забив два голи.


Марсель провів 29 поєдинків, набрав 60 очок і посідає друге місце у турнірній таблиці французької Ліги 1.


Наступний матч Марсель проведе 9 квітня у рамках 30-го туру чемпіонату Франції. Команда Малиновського зіграє на виїзді із Лор'яном.