31 березня 2023 19:17

Рішарлісон: "Я не виступав проти Конте. Він дуже допоміг мені при переході до "Тоттенхема", я завжди поважав його. Шкода, що я не зробив достатньо, щоб він залишився"

Рішарлісон розповів, що не має відношення до звільнення Антоніо Конте.


Нагадаємо, після вильоту з Ліги чемпіонів форвард «Тоттенхема» заявив: «Цей сезон – просто лайно, я не граю. Конте посадив мене на лаву, це неможливо зрозуміти. Я мав вийти у старті з «Міланом».


Після звільнення Конте з посади головного тренера "шпор" аргентинське видання Tyc Sports припустило, що Рішарлісон і Крістіан Ромеро поставили "Тоттенхему" ультиматум щодо майбутнього Конте у клубі.


«Питання до мене як до футболіста та критика за мою гру – це частина футболу, і я це приймаю. Однак я не потерплю, якщо про мене говорять неправду! Я завжди дуже поважав Конте та всіх моїх тренерів.


Він дуже допоміг мені при переході в «Тоттенхем», і щоразу, коли у нас виникали проблеми – навіть якщо вони були публічними – ми вирішували їх на основі розмови та професіоналізму – і він може це підтвердити.


Я не виступав проти нього, все було навпаки. Мені шкода, що я не зробив достатньо, щоби він залишився.


Коли він пішов, я послав йому повідомлення, в якому подякував йому за все і побажав йому всього найкращого, бо це те, чого він заслуговує!


З іншого боку, журналіст, відповідальний за цю жахливу брехню, не зробив навіть найменшого – не поговорив із моїм PR-агентом і не вислухав мене. Поганий професіонал та погана людина! Вам має бути соромно, TyC Sports! – написав бразилець у твіттері.