31 березня 2023 18:49

Тухель про гру з "Боруссією" Д: "Ми хочемо знову очолити турнірну таблицю, перемога не зробить нас чемпіоном, як і поразка не викине з боротьби"

Головний тренер «Баварії» Томас Тухель поділився очікуваннями від матчу чемпіонату Німеччини проти дортмундської «Боруссії», який відбудеться завтра, 1 квітня.


«Ми хочемо знову очолити турнірну таблицю, перемога не зробить нас чемпіона, як і поразка не викине з боротьби. Враховуючи положення у турнірній таблиці та конкуренцію, це точно буде запекла гра.


Ми схвильовані перед завтрашнім днем. Протягом тижня у мене було відчуття, що футболісти запалилися та прагнули показати, на що вони здатні. Важливо, щоб ми зосередилися на собі, треба віднайти власні сильні сторони. Ця команда може бути справжньою силою.


Мене не цікавить, що було раніше, я хочу отримати власні враження. Поки що атмосфера у команді була дружньою та надзвичайно професійною.

Всі готові до гри, окрім Теля, Ернандес та Ноєра. Мусіала сьогодні провів повноцінне тренування, завтра його очікує ще одне», — cказав Тухель.