31 березня 2023 14:46

"За доньку я можу не переживати": як екс-хавбек "Динамо" став зятем президента свого колишнього клубу

Валерій Федорчук розповів про те, як став зятем тодішнього президента ФК «Львів» Юрія Кінзерського, за який він сам виступав. Батько обраниці футболіста висловив довіру Федорчуку.


Валерій Федорчук не лише зміг розпочати професійну кар'єру у ФК Львів, а й знайти під час виступів за клуб свою другу половину.


Дочка тодішнього президента ФК Львів Олена була одним із менеджерів клубу і саме займалася трансфером гравця з львівської команди до Дніпра у 2010 році. Так пара й познайомилася.

Федорчук згадав, як його вже тесть Кінзерський ставився до шлюбу пари.


Коли я став його зятем, він сказав мені: Я не любив тебе за те, що ти був дуже вимогливим і на тебе скаржилися працівники клубу. Але коли ти став чоловіком моєї доньки, я зрозумів, що за доньку можу не переживати. Мені були дуже приємними такі слова», – розповів Федорчук в інтерв'ю прес-службі Руху.

Валерій та Олена одружилися у 2011 році. У пари двоє синів.

Нагадаємо, що Федорчук виступав за ФК Львів із 2007 по 2010 роки. За цей час він провів за команду 49 матчів, де забив дев'ять голів.

У лютому 2010 року футболіста було продано у Дніпро за 480 тисяч євро. З 2016 до 2017 рр. Федорчук виступав за "Динамо".