28 березня 2023 22:21

Едмар пройшов стажування в "Арсеналі" й передав керівнику патріотичну футболку

Виконувач обов'язків головного тренера Металіста 1925 Едмар з користю провів міжнародну паузу.


Одразу після матчу з Ворсклою 18 березня легенда УПЛ вирушив до Англії, де пройшов стажування в Арсеналі на запрошення спортивного директора Еду Гаспара, інформує сайт харківського клубу.


Едмар передав менеджеру футболку команди з написом "Слава ЗСУ" та відвідав табір і матч збірної України. Вдалось поспілкуватись з Олександром Зінченком та Михайлом Мудриком.

"Враження максимально позитивні. У цьому клубі все працює на найвищому рівні. Коли заходиш на базу, одразу бачиш, що кожна людина знає, що вона має робити і для чого, всі працюють задля успіхів команди. Ці слова стосуються, як звичайних працівників, так і керівників, як-от Мікеля Артети чи Еду Гаспара. Він виконав величезну роботу, щоб команда була там, де є зараз.


Ця поїздка не є поїздкою задля подорожі. З цього стажування ми обов'язково зробимо висновки. Будемо намагатися впроваджувати все те найкраще, що працює в Арсеналі. Це стосується як тренувального процесу, так і функціонування клубу загалом. Звісно, зважаючи на наші українські реалії та можливості. Але у нас в клубі всі розуміють, що потрібно постійно розвиватися. Ставати кращими мають керівники, тренери, гравці. Ми маємо рости і будемо це робити", – резюмував Едмар.