28 березня 2023 13:40

"Я завжди буду на боці жертв". Колишня дружина Хакімі - про звинувачення гравця в насильстві

Хіба Абук, колишня дружина марокканського захисника французького «ПСЖ» Ашрафа Хакімі, виступила із заявою після чуток про розлучення з футболістами через звинувачення французької прокуратури на його адресу. Марокканця звинувачували у зґвалтуванні. Абук заявила, що розгляд щодо Хакімі не має жодного відношення до їхнього рішення розлучитися.

«Я вважаю своїм обов'язком опублікувати дану заяву, щоб прояснити поширювану дезінформацію. Незважаючи на те, що в деяких делікатних питаннях мовчання може бути найкращим варіантом, я відчуваю необхідність висловитися, щоб продовжувати своє особисте, суспільне та професійне життя, якомога менш згубним і травмуючим чином, захищаючи, перш за все, своїх дітей, які, безумовно, є моїм абсолютним пріоритетом.


Пройшов уже деякий час відтоді, як я та батько моїх дітей вирішили припинити наші подружні стосунки. Це сталося задовго до тих подій, до яких я була залучена за допомогою ЗМІ і яких я зовсім непричетна. Хто б міг подумати, що після такої хворобливої розлуки мені доведеться зіткнутися з такою ганьбою. Мені потрібен час, щоб переварити це.

Звісно, у своєму житті я завжди була і буду на боці жертв, тому з огляду на серйозність звинувачення нам залишиться тільки покластися на правосуддя.


Я прошу вас поважати моє особисте життя та життя моїх дітей. Дякую за підтримку, турботу та повагу», — написала Хіба Абук у своїх соціальних мережах.