27 березня 2023 16:53

Руслан Малиновський - про 0:2 з Англією: "Сказати, що хтось з гравців не працював - не можна"

Півзахисник збірної України Руслан Малиновський прокоментував поразку національної команди у матчі з Англією (0:2) у відборі до Євро-2024.


- Це футбол. Багато ігор ще попереду. Італія програла Англія, зараз це топзбірна, але ми намагалися грати. Були помилки, але всі старалися, відпрацьовували протягом усіх 90 хвилин, тому сказати, що хтось сьогодні не працював - не можна. Можливо, могли трошки більше створити в атаці, але це футбол.

- Яке враження на тебе справила збірна Англії? Вони добре атакують, і, можливо, їхня виконавська майстерність зіграла визначальну роль?


- Звичайно, індивідуальна майстерність у них на високому рівні, але, можливо, ми їм дали багато простору, грали низько. Складно після гри казати, що можна було зробити краще. Ми все проаналізуємо, і сподіваємося, що наступний матч ми проведемо набагато краще.

- Ми програли фавориту, як й італійці. Боротьба за вихід на Євро триває?


- Вся боротьба попереду. Наші найважливіші матчі ще попереду. Все можливо, тому у червні нам потрібно брати очки, а далі будуть Італія та Англія. Треба бути професіоналами, прийняти цю поразку й рухатися далі.


- Синець - наслідок зіткнення на початку гри?


- Десь на 30-й секунді зіштовхнувся з Чілвеллом. У першому таймі трошки голова боліла, але зараз вже краще. Це футбольний момент, нічого страшного.