27 березня 2023 16:41

Віктор ВАЦКО: "Якби ЗСУ так із москалями боролися, як УАФ працює на футбольному фронті, то у Львові вже у квітні 2022-го рубль би ходив, а "Криївку" перейменували б в "Пельменная"

Коментатор Віктор Вацко розкритикував діяльність УАФ у ситуації з інцидентом щодо діяльності технічного спонсора збірної України Joma в Росії.


«Що ж виходить. Носити порожні коробки в брендованому одязі класу «люкс» на Закарпатті – ми патріоти. Пояснювати усі свої професійні факапи якимось ефемерним російським слідом чи осередками ФСБ – ми патріоти. А коли потрібно показати позицію не у Фейсбуці Протасова, а на справі справжньою роботою у стислі терміни – та ні, ні, не для нас.

«Карпати» оголосили про перехід на форму Nike – показали позицію. «Кривбас» заліпив лого Joma на своєму екіпіруванні та дав зрозуміти, яким буде наступний крок, а це буде заміна технічного партнера – він теж показав позицію. А УАФ із сотнею мільйонерів віцепрезидентів чи «УАФ Маркетинг» із мільйонними зарплатнями керівництва що?


«Яка ж тут проблема» говорять, «ми тут ні до чого». «Фух, Слава Богу, Joma написала, що вона тут ні до чого, це у нас геморою не буде – форму змінювати, неустойку платити, роботи скільки потрібно. А роботу робити – це ж не для нас, не для статусних мільйонерів».


Пам’ятаєте, як там Андрій Павелко у своєму Фейсбуці писав: «ЗСУ продовжать відбивати атаки окупантів на передовій, а команда УАФ дає бій на футбольному фронті». Б###ь, та якби ЗСУ так із москалями на передовій боролися, як УАФ працює на футбольному фронті, то у Львові вже у квітні 2022-го рубль би ходив, а «Криївку» перейменували б в «Пельменная», – сказав Вацко.