27 березня 2023 12:23

"Зінченко взагалі міг у фраку виходити": Леоненко жорстко розкритикував лідерів збірної за поразку від Англії

Колишній гравець збірної України та Динамо Віктор Леоненко прокоментував програш нашої першої команди англійцям (0:2) у рамках відбору на Євро-2024.


Збірна України програла Англії свій перший офіційний матч 2023 року. На думку Віктора Леоненка, це пов'язано із провалом наших лідерів команди, яких не було видно на тлі більш іменитого суперника.


«Знову наші лідери кудись поділися. Це те саме, щоб за Петракова, просто на нього все звалили. Де Малиновський? Де Зінченко, який грає лише на чистих м'ячах? Саме з його та Мудрика зони забивалися голи».

Також екс-футболіст не розуміє навіщо видавати нагороду найкращого гравця матчу («Лев матчу»), якщо команда не принесла результату.


«Я взагалі не розумію, як можна давати якихось «Львів», коли у команди нуль моментів та ударів. Ми знову вигадуємо, що 24 години добиралися… А що тоді казахам говорити?».


Окремо Леоненко пройшовся Олександром Зінченком, який у цій грі деякий час грав на новій для себе позиції – правого захисника.


«Зінченка перевели на правий фланг. Та його будь-куди можна перекладати, він грає на чистих м'ячах. Чому всі мовчать про те, скільки в нього було відборів? Це очевидно помітно. Він узагалі міг у фракі виходити», – сказав Леоненко на своєму телеграм-каналі.