27 березня 2023 08:10
2

Вболівальники Англії: "Україна вже змирилася з тим, що не зможе потрапити на Євро-2024"

Фото - ua.depositphotos.com


Англійці були досить стримані у своїх емоціях щодо України. Багато хто був здивований настільки слабкою грою гостей, ніхто не міг зрозуміти, чому українці не змогли завдати жодного удару в ворота, адже Україна має багато хороших гравців в атакуючій лінії. Англійці були впевнені у своїй перемозі, але мало хто міг припустити, що вона вийде настільки легкою та впевненою. Не обійшлося і без жартів про низький рівень гри України, яку деякі порівнювали з Мальтою і запитували, яка з цих команд фінішує вище за підсумками відбіркового турніру.


Ofenboch: На папері Україна має гарний склад. Зінченко представляє "Арсенал", Мудрик із "Челсі", Миколенко з "Евертона", Малиновський із "Марселя", навіть Яремчук представляє "Брюгге", який грав у плей-оф Ліги чемпіонів. Але я не побачив жодних командних дій. Наче кожен грав у якийсь свій футбол. Це була дуже легка перемога для Англії.


IceCream: Мені здається, що навіть з Мальтою буде важче грати. Думав, що Україна завдасть нам проблем і матч вийде напруженим, але насправді гра більше була схожа на тренувальну чи контрольну, коли команда просто награє якісь тактичні схеми і не зациклюється на підсумковому результаті.


Pinkus: Українці якісь перелякані були. Начебто в них у складі багато сильних гравців, а грали як діти, яких змусили вийти на матч проти дорослих мужиків. Ніхто з українців не виявив себе добре. Навіть Зінченко, якого так хвалять цього сезону, зіграв дуже слабко. Про Мудрика я вже мовчу, з цим хлопцем мені вже все зрозуміло, не гратиме він за "Челсі".


Boulton: Після цього матчу мені вже зрозуміло. Англія без проблем займе перше місце. Італійці будуть другими. Північна Македонія займе третє місце, їх чомусь багато хто недооцінює, а дарма. Головна інтрига – чи зможе Україна випередити Мальту? Це, звісно, іронія. Але гра українців справді справляє дуже похмуре враження. І не думаю, що тут справа у війні.


Ross: Думаю, що це був найпростіший матч для Англії за останні півтора-два роки. Підсумковий результат може бути оманливим, адже Англія могла забити втричі більше, а Україна взагалі не мала жодного моменту у наших воріт за всі 90 хвилин.


Simpson: Ця команда має фантастичний потенціал. Після двох голів ми зупинилися і діяли спокійно, наче не бажаючи громити Україну. Але якість гри, володіння м'ячем – це було на найвищому рівні. Закрили усі зони в обороні. Україна не завдала жодного удару у ворота. І це при тому, що атака їхнє найсильніше місце. Гадаю, для Гарета Саутгейта це був ідеальний матч. Нехай ми виграли лише 2:0, але гра була просто неймовірною.


Amen: Не хочеться ображати українців, але вони наклали у штани ще до стартового свистка. Давно не бачив такої переваги Англії у матчі із командою середнього рівня. Коли ти граєш проти Мальти чи Сан-Марино, то розумієш, що суперник банально не вміє грати у футбол. Але чому ж Україна грала так погано? Війна йде вже більше року, не думаю, що річ була в цьому.


Reyad: Мені здається, що українці перегоріли ще до початку матчу. Не знаю чому і через що, але це єдине логічне пояснення. У них багато хороших гравців, але найкращим сьогодні був воротар. Якби не він, то рахунок був би розгромним. І це незважаючи на те, що Англія відверто не напружувалася сьогодні.


Yanni: Думаю, що Україна вже після жеребкування змирилася з тим, що не зможе потрапити на Євро, бо з такою грою в неї не було жодних шансів випередити Італію, і, тим більше, Англію. Напевно, тому й грали так погано, бо не вірили у себе.


Noed: Україна грала без тренера, ось і результат. Запросили якогось хлопця, який сказав, що не зміг відмовити у федерації футболу. Начебто чекають влітку нового тренера. Не знаю, чи чув я колись раніше такі дурні історії. Якби мені це сказали ще недавно, то я не повірив би. Навіщо призначати тренера на один матч? Чого від нього можна чекати? Українці самі подарували нам цю перемогу.


Chaos: Не знаю, як після такого гравці збірної України дивитимуться вболівальникам у вічі? У мене живуть українці у хаті, чудові люди. Знаю, як сильно вони чекали на цей матч, як готувалися. Дітей розфарбували у жовті та сині кольори, футболки, прапори... Для них це було справжнє свято, на 90 хвилин вони наче повернулися у ті часи, коли все було добре. Я бачив сльози маленького хлопчика, який засмутився після цієї поразки. Зрозуміло, що Україна все одно програла б. Але сьогодні вона не грала для цього хлопчика, не грала для всіх українців, які потрапили на матч. Вибачте, але Україна підвела всіх цих людей, бо не виявила характеру. Я вперше бачу таку безвільну та безхарактерну команду на "Вемблі".


Snowball: Україна може пишатися тим, що програла 0:2 Англія могла б забити 5-6 сьогодні, але пошкодувала гостей. Втім, це вже не має значення. Англія покизала, що вона найсильніша команда у групі. Українцям можу побажати удачі в іграх з Італією, але, якщо чесно, то не вірю в них. Їм би випередити Північну Македонію, це вже буде успіхом.


Faye: Україна взагалі виходила на поле? Чи це були якісь хлопчики у футболках збірної? Вибачте, але я не можу уявити, щоб Англія не завдала жодного удару в ворота проти будь-якого суперника. Будь-якого нашого тренера після такого просто вигнали б із збірної. Україна провалила цей матч, я навіть сказав би, що на Євро вони грали краще, коли програли 0:4.


Batchelor: Таке відчуття, що Мальта вийшла у футболках збірної України. Жодної гостроти в атаці, постійні провали в обороні, дивні тактичні рішення. На тлі такого суперника навіть юнацька збірна Англії мала б грізну команду.


Derrick: Гра в одні ворота. Україна не просто погано зіграла, вона взагалі в атаку майже не виходила. Чекав від них більшого. З такою грою Україна буде аутсайдером групи. Навіть із Мальтою помучиться, хоча такого суперника вони мають обіграти, щоб уникнути ганьби.


Jeff: Мені здалося, що Саутгейт попросив у перерві команду зменшити оберти, щоб не принижувати Україну. Реально могли б такому супернику забити 6-7 голів, якби було таке бажання. Але мені здається, що підсумковий рахунок не має особливого значення. Головне, що показали справді гарну гру як в атаці, так і в обороні.


Patil: Зінченко, Мудрик, Малиновський – де були всі ці гравці у сьогоднішньому матчі? Вони точно вийшли на поле? Тому що я не побачив жодного сильного гравця у складі України. Натомість побачив багато посередніх футболістів, які грали в якийсь дивний та незрозумілий футбол, наче самі не розуміли, що треба робити на полі.


Malm: Шість очок після двох матчів із головними суперниками по групі – це неймовірний результат. Звичайно, ніхто не сумнівався, що Англія наразі одна з найкращих команд світу, але не завжди виходить так легко здобувати такі впевнені перемоги над складними та неприємними суперниками.


Griff: Мудрик сьогодні подешевшав мільйонів на 10-15. Вкотре довів, що за нього переплатили. Нічого він не покаже з такою грою і влітку піде в оренду кудись у Нідерланди чи Бельгію, як це вже неодноразово було раніше з гравцями "Челсі", які не виправдовували очікувань і так і не стали зірками.


Tilley: 2:0 – це подарунок Україні, з якою ми маємо зараз велику дружбу. Було помітно, що деякі наші гравці не хочуть принижувати українців та ще забивати. Та й тренер був напрочуд спокійний. Але все одно я не очікував, що Україна виявиться настільки слабкою командою.

Сука розіслати на телефони всім нашим зіркам, цьому нездарі ротаню. Роздрукувати та змусити дивитися гравцям перед усіма матчами, які лишилися.
ФФУ не треба, не варто паперу. Їх просто треба зносити нах! Через конгрес, постановою кабміну чи рішенням печерського суду (злий сарказм звісно), але ключеве нах і назавжди!
Нажаль, це правда